Gâdea, dezvăluire despre Moldovan, om-cheie în Guvernul Orban: Vestea a venit ca un fulger. Când au văzut au rămas fără cuvinte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Gâdea
Gâdea
Mihai Gâdea a făcut o dezvăluire despre un om-cheie din Guvernul Orban.

Vorbim despre Conf. Univ. Dr. Horațiu Moldovan, doctor în știinte medicale, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății. Mihai Gâdea a povestit că tatăl său a suferit o operație complicată pe cord care a durat șapte ore. Intervenția de succes a fost realizată de Conf. Univ. Dr. Horațiu Moldovan.

Mihai Gâdea a spus că voia să meargă cu tatăl său în America, dar l-a ales pe marele profesor Horațiu Moldovan.

"Într-o zi, a venit o veste ca un fulger pentru mine. Un prieten de-al tatălui meu, cardiolog, un om extraordinar, m-a sunat și mi-a zis să-l duc pe tata la București să facă analize amănunțite la inimă. Mă așteptam la un stent-două, doar că situația era foarte complicată și avea nevoie de o operație serioasă. Puteam să-l operez pe tata oriunde în lume, în SUA, Germania, Viena, oriunde. Am luat în calcul să-l operez în America. După ce m-am informat, am ales ca tata să fie operat de profesorul Horațiu Moldovan. Am avut toate datele că ar trebui să am cea mai mare încredere în dumnealui. Și bine am făcut! Sunt foarte fericit că am luat această decizie. Am un respect infinit pentru ceea ce faceți dumneavoastră", a zis Mihai Gâdea către Horațiu Moldovan.

”Mi-a zis tata că se simte ca la 20 ani. (...) Mi-am amintit că am vorbit cu un prieten bun, în acele momente când urma operația. M-a întrebat cât de importantă este intervenția asta pentru mine. I-am zis: ești nebun?! Am doar un tată. Trebuie să iau cea mai bună decizie. Răspunsul lui a fost: Păi tocmai, ai un tată... deci du-te în America! În fine, apoi și alți medici au văzut cum a fost operat tata și au spus: așa ceva este o tehnică specială. Pe mulți i-a lăsat fără cuvinte. Nu ai cum să nu rămâi marcat. De fiecare dată când vă văd este un impact”, a mai spus Mihai Gâdea, în direct, la Antena 3, către profesorul Moldovan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel