Gâdea și Badea au IZBUCNIT! ”Dacă se mai ia cineva de ea să știe că ne are pe noi”
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mihai Gâdea și Mircea Badea au izbucnit la Antena 3.

Imaginile cu fata bătută și umilită de alte adolescente i-au revoltat pe oamenii care le-au văzut. Sunt imagini greu de privit, dar care trebuie urmărite pentru a înțelege exact ce s-a întâmplat. Copila a fost supusă unor lovituri și umilințe greu de imaginat.

Mircea Badea a spus că nimeni nu și-a îndreptat atenția către victimă.

”N-am văzut niciun comunicat din partea autorităților despre victimă. De fata aia se ocupă totuși cineva? O avea ce să mănânce? Nu pare că are părinți care o iubesc foarte tare. Știți care este singura chestie nasoală care li s-ar putea întâmpla unor astfel de agresori descreierați? Să dea peste un copil cu părinți care îl iubesc. Atunci se pot întâmpla alte lucruri... În România nu-s foarte ușor de găsit copii cu părinți care îi iubesc”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Mihai Gâdea a intervenit: ”Eu m-aș urca în mașină până la Târgu Jiu. Copilul ăsta, dacă nu are mamă, dacă a lăsat-o și a plecat în Italia, măcar să ne aibă pe noi. Dacă se mai ia cineva de ea să știe că ne are pe noi”.

”Da, pentru că noi suntem niște băieți care rezolvăm destul de bine tot felul de lucruri”, a zis Mircea Badea care a spus că el ar putea să o ajute financiar, dar fata are nevoie, în primul rând, de ajutor specializat din partea medicilor după o astfel de traumă, sprijin pe care nu se grăbește nimeni să îl ofere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel