Gafă și apariție bizară a Amandei Holden la Eurovision. „Zici că e un extra al filmului Chicken Run“, a spus un fan / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Captură Youtube BBC
Sursă foto: Captură Youtube BBC
Amanda Holden, vedeta de la Britanicii au talent, a avut o apariție bizară la Eurovision și a stârnit numeroase controverse.

Amanda Holden, vedeta de la Britanicii au talent, în vârstă de 50 de ani, a avut rolul de a anunța punctajele din partea publicului din Marea Britanie. La început, aceasta a avut tentația de a vorbi în două limbi diferite, franceză și olandeză, spunând "Bon soir. Goedenavond" înainte de a recunoaște că nu știa ce înseamnă ceea ce a spus: „Asta este bună seara în franceză și olandeză, deși nu am absolut nicio idee care este fiecare...“

Ulterior, aceasta a spus „Asta se aude la Londra. Ce spectacol fantastic în seara asta. Sunt Amanda Holden - Iubesc Eurovision“ și, arătând către propria vestimentație, aceasta a spus: „Dramă, emoție și toate ținutele supradimensionate -  asta sunt eu”.

Controverse privind rochia vedetei

Mulți fani au iubit rochia sexy a Amandei, însă unul dintre aceștia a râs: "Amanda Holden arată ca unul dintre puii de la un panto!". Ulterior, un altul a spus că arăta ca un „extra al filmului Chicken Run” (n.r. Evadare din coteţ).

Totuși, un al treilea spectator a postat un mesaj de apreciere față de rochia Amandei: "Cea mai bună rochie din această seară merge la Amanda Holden. 12 puncte.", precizează TheSun.

Italia a câștigat Eurovision 2021, luptă strânsă cu Franța și Elveția

Cu 524 de puncte, la luptă strânsă cu Elveția și Franța, Italia a câștigat ediția din 2021 a Eurovision Song Contest. Italia a fost reprezentată de trupa Maneskin cu piesa „Zitti e buoni”.

Italia a făcut parte din Big Five, astfel că a intrat automat în finală, alături de Franța, Marea Britanie, Spania, Germania (citește mai multe AICI).

Eurovision a ajuns la cea de-a 65-a ediție. Marea Finală s-a desfășoară la Rotterdam și au fost 26 de țări calificate în finala Eurovision 2021, iar România nu s-a numărat printre ele. Țara noastră a fost reprezentată de Roxen cu piese Amnesia în prima semifinală Eurovision. De la început, țării noastre nu i s-au dat mari șanse, nefiind printre favoriți. Au existat critici și din țară vizavi de reprezentanta României și lipsa ei de experiență. Cu alte cuvinte, i s-a transmis că e scena prea mare pentru ea (vezi AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel