Gala premiilor Goya 2021 face istorie. Antonio Banderas reunește staruri mondiale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Gala premiilor Goya 2021 va rămâne în istorie pentru faptul că va fi prima astfel de gală care se desfăşoară în versiune mixtă, cu prezenţă fizică şi virtuală.

Potrivit Agerpres, Goya 2021 va reuni, sâmbătă seară, cele mai multe vedete ale cinematografiei mondiale prin conexiune directă cu Teatrul Soho CaixaBank din Malaga, oraşul natal a lui Antonio Banderas. Robert de Niro, Al Pacino, Dustin Hoffman, Helen Mirren, Charlize Theron, Isabelle Huppert, Monica Bellucci, Salma Hayek, Sylvester Stallone, Benicio del Toro, Emma Thompson, Ricardo Darin şi Laura Dern, printre alţii, se vor conecta din casele lor pentru a arăta lumii că susţin cinematografia spaniolă şi sunt alături de prietenul lor, Antonio Banderas.

Nume grele, participante la spectacol

Sunt doar câteva dintre celebrităţile care vor interveni la această gală la care vor fi prezenţi fizic pentru a decerna premiile o pleiadă de actori sau cineaşti spanioli şi latino-americani ca Pedro Almodóvar, Penélope Cruz, Alejandro Amenábar, Jota Bayona, Antonio de la Torre, Belén Cuesta, Maggie Civantos, Marta Nieto, Paz Vega, Natalia Verbeke, Najwa Nimri, Emma Suárez, Marta Etura, Jose Coronado, Leo Sbaraglia, Jon Kortajarena, Hiba Habouk sau Roberto Alamo.

Ei vor fi cei care vor urca pe scenă pentru a înmâna virtual premiile Goya colegilor, care se vor conecta la spectacol din casele lor, la această gală care îi va avea ca maeştrii de ceremonie pe actorul Antonio Banderas şi jurnalista Maria Casado. Vor fi invitaţi pe scenă pentru a susţine recitaluri Nathy Peluso, Vanesa Martin, Aitana, Diana Navarro sau Carlos Latre, care vor aduce muzica şi umorul la această ceremonie care va fi transmisă de televiziunea publică RTVE şi va putea fi urmărită în direct pe site-ul său până în Chile sau Peru. O gală care va avea un moment magic, în direct, când Angela Molina, recompensată cu un Goya onorific pentru întreaga carieră, va urca pe scenă la această a 35-a ediţie pentru a primi statueta verde care îl reprezintă pe Goya.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel