Galaţi: Bărbat reţinut pe bază de ordonanţă după ce a încălcat un ordin de protecţie
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un bărbat de 36 ani din judeţul Galaţi a fost reţinut pe bază de ordonanţă după ce a încălcat un ordin de protecţie, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Postului de Poliţie Nămoloasa au fost sesizaţi de o femeie, prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că un bărbat, de 36 ani, din localitate, ar fi provocat un scandal la domiciliul soţiei.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi, în urma verificărilor, au constatat că bărbatul în cauză a încălcat ordinul de protecţie provizoriu prin care s-a dispus păstrarea unei distanţe minime de 200 metri faţă de soţia şi copiii săi, precum şi evacuarea temporară, pe o durată de trei luni, din locuinţa comună.

În consecinţă, au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de încălcare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie şi violare de domiciliu, reţinându-l totodată, pe bărbatul în cauză, pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel