Ionel Gane, antrenorul lui Dinamo: Nu vreau să vorbesc despre play-off
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Antrenorul echipei de fotbal FC Dinamo, Ionel Gane, a declarat, vineri, că nu vrea să vorbească despre şansele echipei sale de a accede în play-off, deşi aceasta se află în clasamentul Ligii I la doar două puncte distanţă de ocupanta locului 6, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua "Ştefan cel Mare".

"Am început acest retur cu o victorie (n.r. - 2-0 cu FC Hermannstadt), extrem de importantă pentru moralul nostru, pentru încrederea jucătorilor de a aborda următoarele meciuri cu aceeaşi mentalitate de învingători, pentru motivaţia tuturor dinamoviştilor. Mă bucur că echipa a reacţionat pozitiv într-o perioadă dificilă în viaţa clubului. Cu alte cuvinte, este cea mai clară dovadă de caracter a băieţilor noştri.

Mâine întâlnim un adversar (n.r. - Chindia Târgovişte) care a reuşit un tur de campionat foarte bun, o echipă pregătită de un prieten şi un fost coechipier, Emil Săndoi. Ar fi frumos să adunăm două victorii consecutive în campionat. Nu vreau să vorbesc despre play-off pentru că mai sunt foarte multe etape de jucat într-un ritm maraton", a afirmat Gane citat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel