Radu Gănescu, COPAC: Să ne vaccinăm. Să ne protejăm familiile și bătrânii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele Coaliției Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România (COPAC) a făcut un apel către românii, care privesc cu reticiență vaccinarea. Radu Gănescu este convins că va urma o perioadă foarte dificilă pentru cetățeni, mai ales că după apariția pandemiei, la ușă bate și gripa sezonieră.

Radu Gănescu atrage atenția asupra riscurilor la care ne expunem în momentul în care decidem să ignorăm sfaturile medicilor. Mai mult, persoanele care refuză să asculte informațiile specialiștilor îi expun și pe alții unor riscuri mari: ”În această perioadă s-au făcut demersuri importante. Peste 3 milioane de doze de vaccin vor ajunge la medicii de familie. Trebuie să fim conștienți că astfel ne protejăm copiii și bătrânii. Nu vă recomand să renunțăm la toate măsurile pe care le-am respectat până acum. Măști, igienă și distanțare. Sunt cele trei reguli de bază care ne pot feri de multe probleme de sănătate”.

Campanie de vaccinare pe tot parcursul vieții

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România (COPAC) a lansat o campanie de vaccinare pe tot parcursul vieții, iar în luna septembrie a anului 2020 veștile sunt foarte bune: „Suntem pe drumul cel bun. Oamenii nu trebuie să bagatelizeze vaccinarea. E importantă și, atunci când vom realiza asta, vom avea probleme mult mai mici atât noi cât și cei dragi nouă”, a mai spus Gănescu. 

Vezi mai multe detalii în VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel