Garnitură delicioasă pentru friptura de miel de Paști 2021. Rețeta lui Osiceanu
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
friptură miel
friptură miel
Pilotul Cezar Osiceanu vă propune astăzi garnitură de legume preparate în oală de pământ pentru friptura de miel.

Garnitură de legume preparate în oală de pământ:

2 roșii galbene și 2 roșii roșii tăiate felii circulare

1 ardei bulgăresc roșu și unul verde tăiați rotocoale.

1 varză dulce tăiată fideluță.

1 legătura de ceapă verde și una de usturoi verde tocate mărunt ușor călite.

Le punem pe toate la cuptor, cu un pic de ulei, vin alb și o cană de apă. Le lăsăm la foc mediu, vreo 20 de minute. Verdeața multă la final deasupra! Poftă bună.

VEZI ȘI: Friptură de miel, bună pentru Paști 2021. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel