Garnitură delicioasă pentru friptura de miel de Paști 2021. Rețeta lui Osiceanu
Autor: Anca Murgoci pe 30 apr, 17:55 | Retete
Exclusiv

friptură miel

Pilotul Cezar Osiceanu vă propune astăzi garnitură de legume preparate în oală de pământ pentru friptura de miel.

Garnitură de legume preparate în oală de pământ:

2 roșii galbene și 2 roșii roșii tăiate felii circulare

1 ardei bulgăresc roșu și unul verde tăiați rotocoale.

1 varză dulce tăiată fideluță.

1 legătura de ceapă verde și una de usturoi verde tocate mărunt ușor călite.

Le punem pe toate la cuptor, cu un pic de ulei, vin alb și o cană de apă. Le lăsăm la foc mediu, vreo 20 de minute. Verdeața multă la final deasupra! Poftă bună.

 

VEZI ȘI: Friptură de miel, bună pentru Paști 2021. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu

 

 

Retete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri