Cîțu: GATA cu drumurile la ANAF! Totul va fi la un CLICK distanță
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu a anunțat că oamenii nu vor mai fi nevoiți să meargă la ANAF ca să plătească impozite și taxe.

Florin Cîțu a anunțat că fiecare român își va putea face un cont special prin intermediul căruia va putea plăti online taxele și impozitele. Astfel, oamenii nu vor mai fi nevoiți să meargă până la ANAF pentru aceste plăți.

"Gata cu drumurile la ANAF. Doar clickuri. Am promis reforma digitală a Administrației Fiscale și mă țin de cuvânt. Prin identificarea vizuală online fiecare român va putea să-și facă un cont în spațiul privat virtual din fața calculatorului. Gata. Nu mai este nevoie să mergeți la ANAF sau administrațiile locale să stați la coadă ca să plătiți impozite și taxe.  Acum trebuie doar să vedeți ce faceți cu toate orele libere pe care le aveți în plus. Aceste lucruri puteau fi făcute de ani de zile. Socialiștii nu au vrut pentru că digitalizarea este cel mai mare inamic al evaziunii. Iar socialiștii, în special PSD-istii, iubesc evaziunea. Așa își finanteaza toate acțiunile de partid. A trebuit să vina un guvern cu adevărat liberal care să facă aceste modificări în doar 6 luni. Nu ne oprim aici. Vom informatiza toate procesele și veți vedea o cu totul alta fata a administratiei publice, demna de secolul 21 și de o tara europeana!", a scris Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel