Gaudeamus 2019. Lansare carte regală
Data publicării:
Autor: Cătălin Șerban
WhatsApp
Facebook
Facebook
Miercuri, Alteța Sa Regală Principele Radu a participat la lansarea volumului “Lumea Majestății Sale”, care a avut loc la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus.

 Prezentarea cărții a fost făcută de profesorul Daniel Șandru, unul dintre editorii ei, de actrița Oana Pellea și de istoricul Filip Lucian Iorga. Cartea a ieșit pe piață la Editura Corint cu doar câteva zile înainte de începerea târgului.



Cuvânt-înainte al Prințului Charles al Marii Britanii


"Lumea Majestății Sale" este o culegere de 45 de eseuri, editată de Alexandru Muraru și Daniel Șandru cu ocazia împlinirii a treizeci de ani de la venirea în țară a Custodelui Coroanei. Eseurile sunt semnate de personalități politice, artistice sau științifice din Europa, din America și, desigur, din România. În carte apar, de asemenea, eseuri semnate de membri ai Familiilor Regale europene. Cartea are un cuvânt-înainte semnat de Alteța Sa Regală Principele de Wales.

Majestatea Sa Margareta și sora ei, Principesa Sofia, au călcat pentru prima oară pe pământ românesc la 18 ianuarie 1990. A fost momentul întoarcerii Familiei Regale în țară, după 42 de ani de la plecarea în exil a Regelui Mihai și a Reginei-Mamă, la 4 ianuarie 1948.

În zilele de 17 și 18 ianuarie 2020, Casa Majestății Sale va organiza evenimente publice pentru aniversarea celor 30 de ani de prezență ai Custodelul Coroanei în țară. Vom reveni cu detalii, conform romaniaregala.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel