Geantă din piele de om. Cât costă confecționarea ei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
O femeie din Marea Britanie vrea să își confecționeze o geantă din propria piele. De unde își ia materia primă.

O femeie în vârstă de 55 de ani din Manchester, Marea Britanie care suferă de o boală periferică vrea să își confecționeze o geantă din piele. Nimic deosebit până acum, dar pentru confecționarea acestui obiect de vestimentație vrea să folosească propria piele, transmite mirror.co.uk.

Femeia nu vrea să îşi taie piciorul „degeaba", aşa că s-a gândit la un plan „neobişnuit" pentru a se asigura că piciorul ei va fi folosit, chiar dacă nu mai este ataşat de corpul său.

(w670)
Joan a luat legătura cu un site care ajută diverse persoane să găsească servicii unice de care au nevoie. În cazul de faţă, femeia a căutat pe cineva care ar fi putut să-i transforme piciorul amputat într-o ”minunată geantă de mână”.

Cât ar costa


”Din cercetările mele personale, costul producerii unei asftel de genţi s-ar ridica la aproape 3.500 de euro, iar persoana în cauză ar trebui să cunoască tehnici de conservare a pielii naturale”, spune femeia. ”Mi-am pus bani deoparte, dar nu îmi permit să dau o avere pe aşa ceva”, continuă aceasta. ”Ştiu că este dezgustător şi ciudat, iar unii ar crede că sunt nebună, dar este piciorul meu şi nu pot suporta gândul că o fie lăsat să putrezească undeva. Este parte din mine şi vreau să îl păstrez”, adaugă Joan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel