Gent, cel mai frumos oraș din Belgia. Depășește faimosul Bruges GALERIE FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
De la Bruxelles la Bruges ajungeți rapid cu trenul. Pe drum, la mijlocul distanței dintre cele două faimoase destinații turistice, este minunatul Gent, numit și Ghent sau Gant. Are farmecul Bruxelles-ului și spiritul Bruges-ului la un loc, dar e acel orășel mai puțin știut de turiștii din toată lumea, care ajunge rapid să fie parte din sufletul oricărui turism care-l vizitează. Gent este locul în care se va regăsi de fiecare dată orice turist. 

Gent este orașul prietenos ales de belgieni. În centrul orașului, nu veți întâlni mașini. Îl puteți vizita, în schimb, la pas, pe bicicletă sau cu barca, de-a lungul elegantelor canale. Deși mai puțin faimos despre Bruges, Gent are același profil istoric. Îmbină armonios istoria, aerul tineresc și plăcerea turistică. Cafenele sunt la tot pasul, clădiri istorice la fel. Este un oraș măreț care-ți bucură privirea la orice pas și, la orice pas, îți creează amintiri. Nu există nimic banal în Gent. 

Așa că dacă vrei să vezi în 2021 un loc unic, care te va încărca de amintiri extrem de plăcute, alege Gent. Până atunci, poți admira frumusețea orașului în GALERIA FOTO

Vezi și: Veneția, în imagini care-ți taie răsuflarea - GALERIE FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel