George Burcea, alături de Viviana Sposub, după divorțul de Andreea Bălan: Mereu am căutat asta!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
George Burcea a vorbit despre relația pe care o are cu Viviana Sposub, după divorțul de Andreea Bălan. În acest context, actorul a mărturisit ce și-a dorit întotdeauna de la persoana iubită.

"I-am spus lui George "te iubesc" și a fost prima dată când eu am făcut asta prima, într-o relație. Nu știu ce mi-a făcut de m-am îndrăgostit așa rău, dar cred că așa a trebuit să fie. El este luptătorul meu. Vrem să construim împreună, pentru că avem deja câteva ceva în cap și lucrurile se vor întâmpla așa cum trebuie”, a spus Viviana Sposub, potrivit spynews.ro.

"Îmi doresc să ne găsim liniștea"

"Mi-am dat seama de ce simte ea pentru că sentimenele mele erau reciproce. Am avut de la început și avem o conexiune puternică și ne dorim să ne dezvoltăm frumos. Mă bucur foarte mult că ne-am întâlnit. Credem că orice lucru se întâmplă cu un scop. Îmi doresc acum să fim sănătoși, să formăm o echipă puternică, să dezvoltăm lucruri frumoase, pentru că mereu am căutat să am un partener cu care să pot să fac o treabă minunată pe toată planurile și să fim fericiți. Îmi doresc să ne găsim liniștea, fericirea, înțelegerea și să construim minunat împreună. Te iubesc!”, a spus și George Burcea în cadrul unei emisiuni TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel