Urmărește emisiunea live
George Burcea, în LACRIMI. Răsturnare de situație în DIRECT. Mihaela Rădulescu, DECIZIA care i-a ȘOCAT pe toți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Actorul George Burcea și prezentatoarea TV Viviana Sposub au fost protagoniștii unor evenimente pline de neprevăzut.

George Burcea a acuzat dureri la spate, după o accidentare suferită în duelul cu Paul Diaconescu, în emisiunea "Ferma. Orășeni vs Săteni". Durerile erau atât de puternice, încât actorul a avut nevoie de intervenția unei ambulanțe pentru a-l transporta la spital.

“Nu mai pot! Mă doare, mă înțeapă!”, a spus George Burcea, care a fost urcat într-o ambulanță și transportat la spital, pentru a i se face un RMN.

Imediat după asta, decizia Mihaelei Rădulescu i-a șocat pe concurenți, dar mai ales pe dueliste, adică pe Viviana Sposub și Ana-Maria Ababei. Aceasta le-a spus că “Cea care va pierde duelul pentru Fermier Șef, va pleca acasă”. Anunțul a surprins-o foarte tare pe Viviana care a renunțat la strategia inițială și a decis să lupte să rămână în competiție. 

Însă, planurile nu au ieșit așa cum a vrut, și a pierdut duelul.

George Burcea și Viviana, în lacrimi


Pentru că starea de sănătate a lui George Burcea nu-i mai permitea să își desfășoare activitățile obișnuite în competiție și pentru că Viviana a fost eliminată, Mihaela Rădulescu i-a pus pe cei doi să aleagă care dintre ei va pleca, până la urmă, acasă.

După ce s-au sfătuit, printre lacrimi, sărutări și confesiuni, George a ales ca pentru binele lui să meargă acasă și să-i cedeze locul Vivianei, lucru nemaiînâlnit până acum în Ferma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel