Urmărește emisiunea live
George Burcea, răspuns pentru Andreea Antonescu: Mi-am promis că nu mă bag, dar...
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
George Burcea i-a dat replica Andreei Antonescu, după ce artista a făcut mai multe comentarii acide la adresa lui. 

După atacurile Andreei Antonescu, George Burcea a răspuns prin mai multe story-uri pe Instagram.

Fostul soț al Andreei Bălan a transmis că „mi-am promis că nu mă mai bag... dar totuși... Când pretinzi că ești un artist, un om onest, o voce bună de peste 20 de ani… nu pot să tac. Nu pot să tac în fața oamenilor și mai mult de atât, în fața oamenilor care o joacă la TV că sunt sfinți, dar în viața reală sunt așa cum îi vedeți aici (n.red. Burcea face referire la momentul în care Andreea Antonescu a sunat la 112 și a pretins că este agresată de iubit)”.

În continuare, Burcea precizează că „accept să mă judece un om corect, cu coloană și cu demnitate. Niciodată nu-mi voi ține gura în fața acestui gen de om! Cu dragoste!”.

Cum a pornit conflictul

Andreea Antonescu a vorbit la „Ferma” de la Pro TV despre fostul soț al prietenei sale, Andreea Bălan.

„Nu mă aşteptăm să fie George acolo, nu m-a şocat absolut deloc chestia asta, pentru că la urma urmei ştiu ce este între mine şi Andreea Bălan, fosta lui soţie. Pe George, în prima fază, l-am tratat ca pe unul dintre colegii mei, până în momentul în care am considerat că trebuia să mă apăr pentru că nu aveam altă alternativă. Atât pe mine, cât şi familia mea.

A văzut toată lumea, dar şi fanii emisiunii că a făcut nişte remarci tăioase. Eu sunt pe un principiu: nu contează ce spune, contează cine spune. El este doar fostul soţ al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă”, spunea Antonescu la „Ferma”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel