George Ivașcu, idee genială. Bugnar: A găsit calea legală să ofere cea mai mare parte din banii pe bilete actorilor
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
George Ivașcu
George Ivașcu
"Peretele", în regia Liei Bugnar, este genial, fermecător și inteligent. Și chiar dacă teatrele sunt închise, Lia Bugnar vă oferă posibilitatea să-l vedeți online. Va fi live, iar biletul este 35 lei.

George Ivașcu, fost ministru al Culturii, a găsit calea legală să ofere cea mai mare parte din banii pe bilete actorilor. Regizoarea Lia Bugnar a explicat ce a făcut actorul pentru colegii săi de scenă.

”Catalin Babliuc, Andrada Corlat, Adriana Trandafir, Gabriela Popescu, Raluca Ghervan, Alexandra Salceanu, Natalia Calin, Anghel Damian, vor juca pe 15 ianuarie la ora 20 pe scena teatrului Metropolis spectacolul "Peretele" pe care sper cat mai repede sa ajungem sa-l jucam din nou cu spectatori in sala pe care o iubesc atata. Conditiile de filmare sunt exceptionale, cu aceeasi echipa cu care am jucat online si "Aici nu se simte", "Noi4", "Doua liniute" sau "Fa-mi loc" (Marius si Medeea Marinescu). Sunt profesionisti si se vede in produsul pe care-l ofera. Partea impresionanta a fost ca teatrul Metropolis a gasit calea legala sa ofere cea mai mare parte din banii pe bilete actorilor si echipei de filmare, ceea ce nu-i de mirare, pana la urma e un teatru condus de un actor care stie prin ce trecem zilele astea.

Biletul se poate lua doar online, costa 35 de roni iar spectacolul se poate vedea de oriunde in lume. Pentru cei care nu pot sa vada chiar in timp ce jucam, spectacolul va mai putea fi accesat pe baza acelui bilet inca o vreme, o sa va spun exact cat, nu stiu acum. E o comedie, cel putin asta-i diagnosticul pe care-l pun eu, dupa vreo sapte ani de hohote din sala de la Metropolis. O sa pun in comentarii exact drumul spre bilete si, in caz ca simtiti entuziasmul de a da veste despre asta, sa faceti si voi la fel, adica sa treceti in comentarii informatia despre cumpararea biletelor. Multumesc si nu va faceti iluzii ca asta ar fi ultima postare pe subiect. Hai sa fim sanatosi si sa avem un an bun!”, a scris Lia Bugnar pe Facebook.

Aici găsiți bilete: https://streamerse.net/event/peretele?fbclid=IwAR3Z9wMmy2zYjGP9wFTiOjTYZUFxUCQM9h1QVeWT_jb2p4or8Wi3EcBEIoE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel