George Simion (AUR) i-a dăruit o hartă a României Mari consilierului lui Jarosław Kaczyński / FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
George Simion (AUR) i-a dăruit o hartă a României Mari consilierului lui Jarosław Kaczyński. FOTO: AUR
George Simion (AUR) i-a dăruit o hartă a României Mari consilierului lui Jarosław Kaczyński. FOTO: AUR
Liderul Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, George Simion, i-a dăruit o hartă a României Mari consilierului lui Jarosław Kaczyński, președintele Partidului Lege și Justiție din Polonia.

Ieri, liderul Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, George Simion, a fost la Varșovia pentru a purta discuții cu liderii partidului de guvernământ din Polonia, PiS (Partidul Lege și Justiție), (mai multe detalii AICI).

Deputatul AUR s-a întâlnit cu Janusz Kowalski, care este Secretar de Stat în Ministerul Activelor Statului de la Varșovia, cu care a discutat despre „soarta companiilor de stat strategice (care în Polonia nu au fost vândute ca la noi)”, după cum a precizat chiar George Simion.

Janusz Kowalski este membru al Partidului Solidaritatea Poloneză, membru în alianța Dreapta Unită alături Partidul Lege și Justiție (PiS), aflată la guvernare. Kowalski este Secretar de Stat în acest minister din 2019. Acesta a primit în dar, de la Simion, o hartă din perioada în care România și Polonia erau țări vecine. Este vorba despre perioada interbelică, a României Mari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel