George Simion: ”Mergem până la capăt pentru cauza noastră!”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
George Simion
George Simion
Alianța pentru Unirea Românilor își continuă protestul maraton inițiat sâmbătă, 19 septembrie. Iată unde au manifestat aceștia.

Alianța pentru Unirea Românilor a continuat protestul maraton inițiat sâmbăta trecută. De această dată a fost vizat Parlamentul României. 

”Ciolacu și Cazanciuc, doi securiști notorii” a fost mesajul de pe banner-ul afișat în fața Parlamentului de participanții la protestul-maraton din Piața Victoriei. Manifestanții au mărșăluit până la Palatul Parlamentului, pentru a aduce la cunoștință ,,aleșilor poporului" cele 10 revendicări pentru care se află în stradă de șase zile.

Lângă legislativul României, George Simion a accentuat importanța acțiunilor de protest, pentru a pune capăt abuzurilor:

”Nu vrem să fim conduși de hoți! Nu vrem să fim conduși de ciolaci și cazanciuci, care sunt securiști notorii și care au făcut academii de informații. Noi când zicem ceva mergem până la capăt pentru cauza noastră. ( În România nu ai voie să te exprimi, în România nu ai voie să faci campanie.În România, dacă nu-ți dă voie sistemul, nu trebuie să se știe de tine. Noi am spart blocada aceasta. Pe cei care au făcut abuzuri împotriva noastră îi punem la colț, o sa-i băgăm la închisoare, unde merită!”

La finalul celei de a șasea zi de proteste, co-președintele AUR a mulțumit participanților, explicând cât sunt de importanți în spargerea cercului vicios în care se află România de 30 de ani.

”Vă mulțumesc fiecăruia dintre voi! Sunteți esențiali! Ne trebuie o forță curată, ne trebuie o mișcare liberă! Nimeni nu avea voie să știe de noi, dar iata că am reușit să se audă de AUR în toată țara.”

A fost a doua acțiune de protest cu ieșire din Piața Victoriei, după ce în prima parte a zilei protestatarii au mers la sediul DNA, unde comandanții Jandarmeriei au fost interogați de procurorii anticorupție pentru încasarea ilegală a unei sume de aproape 100.000 lei. Anchetarea plăților și achizițiilor publice din perioada pandemiei reprezintă una dintre doleanțele pentru care manifestanții stau în Piață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel