Gestul incredibil prin care doi tineri au demonstrat cât de mare este dragostea lor. Acum chiar că nimic nu îi poate despărți. FOTO/VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Doi tineri ucraineni au găsit o metodă inedită de a demonstra că dragostea lor este atât de mare, încât nimic nu-i poate despărţi.

Alexandr Kudlay, în vârstă de 33 de ani, și Viktoria Pustovitova, în vârstă de 28, sunt doi tineri îndrăgostiți din Ucraina. Cuplul a decis să își arate dragostea care îi leagă lumii întregi, printr-un gest inedit. În urmă cu o lună, de Ziua Îndrăgostiților, cei doi tineri şi-au legat mâinile cu un lanţ - ca să-şi pună iubirea la încercare, spun ei, dar şi pentru a încerca să stabilească un record.

Lanțul a fost sudat şi sigilat, ca să nu se poată elibera. Acum ei trebuie să facă absolut totul împreună: să se îmbrace, să gătească, să meargă la baie etc. Spun că e destul de greu, dar și-au promis să reziste pentru a stabili noul record. Tocmai din acest motiv nu au apelat la o pereche de cătușe, lanțurile sunt mai sigure. Cazul lor a devenit cunoscut în lumea întreagă și mii de oameni îi urmăresc acum pe rețelele de socializare, curioși fiind dacă rezistă 3 luni în această postură.

Mai multe fotografii pot fi văzute AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel