Ce așteaptă PNL de la Vlad Voiculescu. Emil Boc: Ar rămâne în istorie ca un gest politic într-un moment de criză majoră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto gov.ro.
foto gov.ro.
Emil Boc atrage atenția că, dacă coaliția de guvernare nu trece peste revocarea lui Vlad Voiculescu, ar urma o criză care ar dovedi o iresponsabilitate politică uriașă. 

Emil Boc a afirmat, la Digi24, după ce Dan Barna a anunțat că USR PLUS nu-l mai susțin pe Florin Cîțu la conducerea Guvernului: ”Coaliția trebuie să meargă înainte dacă dorește să fie mai bună, a sta pe loc nu este o soluție, pentru că se blochează țara și mor oamenii”. 

Primarul Clujului a subliniat: ”Alternativa este căderea Guvernului și intrarea într-o criză guvernamentală, pe lângă o criză economică și o criză sanitară. Ar fi cea mai înaltă formă de iresponsabilitate politică în această țară.

”Nu putem transforma o problemă personală într-o problemă a unei țări, să moară oameni, să nu avem locuri de muncă” a precizat el, adăugând că PNL îl susține total pe Florin Cîțu în funcția de premier. 

Emil Boc este de părere că chiar ministrul Voiculescu ar putea pune capăt crizei: ”Dacă ar veni și ar spune că ”înțeleg mecanismele democratice, poate este nedreaptă decizia față de mine, dar coaliția trebuie să meargă mai departe, nu vă împotmoliți în această remaniere guvernamentală”, ar rămâne în istorie ca un gest politic într-un moment de criză majoră. Poate fi o idee pentru ministrul Voiculescu”. 

Emil Boc: Andreea Moldovan, reacție de excepție. A ieșit în fața uraganului cu demnitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel