Gheorghe Dincă, discuție cu un polițist. Dumitru Coarnă, la Cristache: Îl știa / Nu pot să răspund
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dumitru Coarnă a vorbit despre cazul de la Caracal, luni seară, fiind invitatul lui Ionuț Cristache la „România9”.

„Mai e un mit în spațiul public. Spulberați-l. Dincă s-a închis într-o cameră cu un polițist. De ce i s-a îngăduit acest lux? Ce i s-a promis lui Dincă de a recunoscut imediat după discuție?", l-a întrebat, luni seară, Ionuț Cristache pe Dumitru Coarnă la TVR 1. „Nu i s-a promis nimic", a spus Dumitru Coarnă.

„Nu am fost acolo, eu pot să vă spun ce știu. Eu știu că a stat de vorbă cu un polițist. Iar după ce a stat de vorbă cu acest polițist, Dincă, la scurt timp, vine și recunoaște cele două fapte de omor. Dincă îl cunoaștea pe acel polițist sau îl știa", a mai zis Dumitru Coarnă. „Îl știa?!", a subliniat imediat Ionuț Cristache.

„Îl știa dintr-o anumită conjunctură și a avut încredere în el. Pe mine mă știe multă lume", a continuat Dumitru Coarnă. A intervenit din nou Ionuț Cristache, care a spus: „Da, dar eu pe acest polițist din anchetă nu îl știu, dacă mi-l arătați, sunt convins. De unde îl știa Dincă?"

„O să vă spun. Acum nu pot, pentru că suntem în anchetă și nu pot să fac acest lucru public", a precizat Dumitru Coarnă.

„Poate era din zonă?", a insistat Ionuț Cristache. „Sunt mai mulți de poate aici. Poate era din zonă, poate, poate, poate... (...) Nu pot să vă răspund în acest moment, înțelegeți-mă", a spus Coarnă.

Ulterior, Ionuț Cristache l-a mai întrebat: „Putem să eliminăm din discuție o relație anterioară între cei doi?”. Răspunsul a fost da. „Da. Și să introducem în discuție buna credință a polițistului. (...) Vă spun din ce știu eu. Știu că polițistul este de bună credință”, a precizat Coarnă.

„Se va afla, sunt convins”, a punctat jurnalistul. „Categoric, da”, a replicat Coarnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel