Gheorghe Dincă, traficant sau criminal? Răspunsul din RAPORTUL FBI
Autor: Andrada Oana pe 08 iul, 22:24 | Social

Gheorghe Dincă a fost audiat de un specialist FBI. Raportul întocmit de acesta, realizat pe baza confesiunilor inculpatului, are o concluzie halucinantă.

Raportul ofițerului FBI care l-a audiat pe Gheorghe Dincă arată că inculpatul este considerat unul dintre cei mai feroce 100 de criminali din lume.

Ofițerul FBI a petrecut câteva zile în celulă cu Gheorghe Dincă, pentru a-l face să i se destăinuie. Astfel, pe baza declarațiilor inculpatului, specialistul a întocmit un raport din care reiese că Gheorghe Dincă nu ar fi avut nicio legătură cu rețelele de traficanți, așa cum consideră familiile victimelor. 

De ce e Dincă considerat de ofițerul FBI un „criminal sociopat”

 

Potrivit unor surse citate de publicația Impact, ofițerul FBI a concluzionat că Gheorghe Dincă ar fi „criminal sociopat” pe motiv că niciun traficant nu arată milă față de victimă. În schimb, Gheorghe Dincă a plâns când i s-a vorbit despre durerea și disperarea familiilor Luizei și Alexandrei. 

„Tot în raport scrie că incendierea este folosită doar de doi criminali din 1000, la nivel mondial. Astfel, Dincă a fost băgat de către FBI pe lista celor mai feroce 100 de criminali din lume, din toate timpurile”, au mai dezvăluit sursele citate.

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri