Gheorghe Dincă, traficant sau criminal? Răspunsul din RAPORTUL FBI
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Gheorghe Dincă a fost audiat de un specialist FBI. Raportul întocmit de acesta, realizat pe baza confesiunilor inculpatului, are o concluzie halucinantă.

Raportul ofițerului FBI care l-a audiat pe Gheorghe Dincă arată că inculpatul este considerat unul dintre cei mai feroce 100 de criminali din lume.

Ofițerul FBI a petrecut câteva zile în celulă cu Gheorghe Dincă, pentru a-l face să i se destăinuie. Astfel, pe baza declarațiilor inculpatului, specialistul a întocmit un raport din care reiese că Gheorghe Dincă nu ar fi avut nicio legătură cu rețelele de traficanți, așa cum consideră familiile victimelor. 

De ce e Dincă considerat de ofițerul FBI un „criminal sociopat”

Potrivit unor surse citate de publicația Impact, ofițerul FBI a concluzionat că Gheorghe Dincă ar fi „criminal sociopat” pe motiv că niciun traficant nu arată milă față de victimă. În schimb, Gheorghe Dincă a plâns când i s-a vorbit despre durerea și disperarea familiilor Luizei și Alexandrei. 

„Tot în raport scrie că incendierea este folosită doar de doi criminali din 1000, la nivel mondial. Astfel, Dincă a fost băgat de către FBI pe lista celor mai feroce 100 de criminali din lume, din toate timpurile”, au mai dezvăluit sursele citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel