Gheorghe Flutur, trecut drept "medic" pe lista de testare pentru coronavirus, la Spitalul din Suceava
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Gheorghe Flutur ar fi fost trecut drept "medic" pe o listă pentru testarea coronavirus, iar soția directorului spitalului din Suceava drept asistentă.

"Ştiţi ce am găsit pe listele cu vreo 500 de nume de persoane care au fost testate, în această perioadă, când spitalul a ajuns în carantină? Politicieni şi pile. Domnul Gheorghe Flutur a fost găsit pozitiv, a confirmat această informaţie acum două zile. Îl găsim pe lista testaţilor de la Spitalul Judeţean din Suceava. Îl găsim cu o menţiune - eu tot încă mă gândesc că e o greşeală - e trecut medic. Cum medic? Am zis că o fi greşeală. Nu, aşa era. Ceilalţi care sunt medici, asistente medicale sunt trecuţi cu funcţia lor.

Ce mai găsim pe tabelul ăsta... O doamnă Carolina, care poartă un nume pe care îl poartă şi managerul spitalului. Doamna Carolina, soţia domnului director, iată, a fost testată de două ori. Doamna Carolina nu lucrează în spital, ci la bancă, economist sau ceva de genul ăsta. Scrie şi în declaraţia de avere, doar că şi la dânsa scrie asistent ATI. Adică au ales şi secţia cu cea mai mare sensibilitate. Poate, doamna de la contabilitate, ca să se scadă dânsa cu testele, o fi scăpat pixul undeva", a spus jurnalistul Adrian Ursu, prezentând lista cu numele, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel