Gheorghe Visu, DIAGNOSTIC. A spus totul despre BOALĂ: E o PROSTIE. Sincer, îmi pare RĂU
Autor: Giorgiana Croitoru pe 26 noi 2020 / 08:41 | Vedete

Foto: Agerpres

De ce boală suferă actorul Gheorghe Visu, internat la spital și contectat la oxigen. 

Actorul Gheorghe Visu a anunțat că se află internat la Institutul de Boli Infecțioase “Prof. Matei Balș” din București, conectat la aparatul cu oxigen. Actorul nu a spus însă dacă a ajuns la spital infectat cu noul coronavirus sau din cauza afecțiunii de care suferă de ceva ani.

În urmă cu doi ani, atunci când a anunțat că se retrage din activitate ca să poată petrece mai mult timp cu nepotul său, Gheorghe Visu a dezvăluit că suferă de o afecțiune pulmonară cauzată de fumat.

Ce spune Gheorghe Visu despre boala sa

 

"Sunt bine. Nu sunt sănătos, dar nici nu am o boală gravă care să mă termine. Pot să mai stau cu problemele astea 20 de ani. Apropo de zvonul asta, am primit un telefon de la o colegă care mă întreba dacă am ciroză. E o prostie. Am o boală de fumător, dar nu cancer. E o afecțiune respiratorie pe care am stopat-o. De aia m-am lăsat de fumat și, sincer, îmi pare rău. Fumatul e o atitudine, nu un viciu.

Eu m-am lăsat fără să ezit că așa a trebuit. Să fumezi nu înseamnă doar să bagi în ține gudron și nicotină... Ai nevoie de fumat când faci o pauză la repetiții, când nu-ți iese ceva. Parcă îți limpezești gândurile și o iei de la capăt. La filmări la Buftea, de exemplu, totul mergea la foc automat, repede, repede, repede și chiar era binevenită o țigară”, a declarat Gheorghe Visu în urmă cu ceva timp, pentru wowbiz.ro

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri