Vrei să fii vaccinat personal de Gheorghiță? Mergi vineri la centrul din Sala Palatului!
Autor: Andrada Oana pe 04 mai, 14:16 | Coronavirus

Valeriu Gheorghiță și Andrei Baciu / Foto gov.ro

Președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), dr. Valeriu Gheorghiță, a anunțat că va vaccina și el în cadrul maratonului din București.

La conferința de presă de marți, președintele CNCAV Valeriu Gheorghiță a vorbit și despre faptul că „în mai multe județe din țară se organizează o serie de evenimente de tip maraton de vaccinare.”, amintind că „primul maraton va avea loc în municipiul București, în perioada 7-9 mai, în cele două locații deja anunțate, Sala Palatului și Biblioteca Națională.”

„Sunt 50 de cabinete de vaccinare, vaccinul distribuit va fi cel de la compania Pfizer, sunt 1000 de voluntari înscriși la acest demers.”, a precizat Valeriu Gheorghiță.

De asemenea, președintele CNCAV a atras atenția că „inclusiv eu voi fi prezent și voi vaccina în ziua de vineri, în centrul de la Sala Palatului.”

„Ne dorim ca și de această dată să putem crea facilitatea ca un număr cât mai mare de persoane să fie prezente și să se poată vaccina.”, a mai spus dr. Gheorghiță.

Coronavirus Vezi toate articolele
Crossuri parteneri