Gică Hagi nu mai rezistă în izolare. ”S-au făcut întâlniri, chefuri”
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Captură video
Captură video
Gică Hagi rezistă din ce în ce mai greu în izolarea impusă de pandemia de coronavirus de la noi.

Acest lucru a fost dezvăluit de Gabi Balint, într-o emisiune la DigiSport. Balint a spus că a vorbit cu Gheorghe Hagi, care i-a spus nu mai rezistă în izolare. Fostul internațional a vorbit și despre epidemie și despre cei care nu respectă restricțiile impuse de autorități.

Balint a făcut şi câteva remarci acide la adresa persoanelor care nu respectă restricţiile de circulaţie impuse de autorităţi.

”Cunosc şi eu aici, la Bistriţa, oameni care au microbul, din păcate şi sunt oameni care mor. Sigur că poate mai aveau şi alte boli, poate unii erau în spital, în stare gravă cu altceva şi au contactat virusul şi au murit de coronavirus. Dar trebuie să respectăm ce spun specialiştii. Din păcate, nu se prea respectă. Am văzut că s-au făcut întâlniri, chefuri şi nu s-a respectat. Trebuie să scăpăm şi numai de noi depinde. Sigur că e problemă mare cu economia, cu fotbalul. Am vorbit şi cu Gică Hagi şi spunea că nu mai rezistă. La început chiar i-a prins bine, spunea că nu a mai avut de mult o pauză, dar e prea lungă", a spus Gabi Balint, potrivit Digi Sport.

Federația Română de Fotbal a suspendat toate competițiile din țară în 12 martie, conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel