Gigi Becali își ia ”jucăriile” și pleacă. Pandemia l-a făcut să-și schimbe planurile
Autor: Mircea F. Cristian pe 20 Martie, 14:56 | Fotbal

Participarea în Cupele europene este singura mare preocupare a lui Gigi Becali, care, pe fondul pandemiei de coronavirus, este hotărât să ia o măsură drastică.

Gigi Becali a vorbit de intențiile sale la un post de tv, pentru că este hotărât să-și schimbe dramatic planurile, în cazul în care FCSB nu va mai putea participa în Cupele europene. Prima schimbare a intervenit în programul de antrenamente al jucătorilor săi:

”FCSB nu se întoarce la antrenamente. Făcusem un plan ca să facă zece jucători în două tranșe și să stea la distanță. Să facă duș si ce mai fac ei și apoi să se facă curat. I-am spus lui Meme: Bă, Mihai, pentru ce să ne pregătim să luăm campionatul. Ce să facem cu el? Dacă va continua în Italia și Spania, la revedere cu fotbalul. Cât e criză, lumea se duce la fotbal. Vor fi mai mulți bani dacă se reia. La mine e problema că sunt mai mic, dar eu nu sunt dispus să pierd 5 milioane de euro pe an.

Iau 3-4 jucători, Coman, Moruțan, Man, Oaidă și Panțîru și îi transfer la un alt club, fac o asociere cu un alt club. Și FCSB la revedere! Să vedem ce mai putem salva. Dacă vor continua cupele europene, nu ar fi o problemă, dar să vedem dacă participăm. Nu acum, poate la anul", a declarat Becali la PRO X.

El a mai arătat că nu este interesat de Liga 1, ci doar de Cupele europene:

”Ce fac, dau bani la jucători să se distreze cu Dinamo, Rapid și Chiajna? Cu CFR? Nu, banii mei nu îi arunc. Doar în Europa dacă jucăm", a mărturisit Gigi Becali.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri