Gigi Becali, măsură DRASTICĂ dacă se suspendă competiţiile europene
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Gigi Becali este pe cale de a lua o decizie fără precedent de când este el investitor în fotbalul românesc.

Gigi Becali, patronul FCSB, afirmă că se gândeşte să renunţe la a acorda suport financiar echipei dacă UEFA va suspenda competiţiile europene, singurele din care acesta îşi poate recupera banii şi chiar poate obţine profit.

Patronul FCSB spune că ar trebui ca fotbalul să continue o perioadă fără spectatori, dar să nu se oprească definitiv.

"Aştept şi eu să văd ce se decide marţi la UEFA. Mă gândesc că o soluţie este să reluăm competiţiile peste vreo luna, dar meciurile să fie cu porţile închise. Dar dacă se suspendă un an participarea în cupele europene, eu pentru ce să mai bag bani în fotbal? Să îi pierd ca prostul? Eu am spus şi o sa mai spun: pentru mine fotbalul este afacere. Ce face Guvernul pentru mine În această perioadă? Mă ajută cu ceva?

Dacă nu joc în cupele europene, atunci nu mă mai interesează fotbalul. Eu vreau să produc bani, iar jucătorilor mei le creşte valoarea atunci când sunt văzuţi prin cupele europene. Pentru ce să plătesc jucătorii cu 20 sau 30 de mii de euro pe lună? Să jucam doar în Liga 1? Eu nu joc degeaba în Liga 1!", a spus Gigi Becali, pentru publicaţia online ProSport, citată de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel