Urmărește emisiunea live
Gigi Becali spune că a găsit cel mai bun atacant din România: "Gata, s-a văzut cine e"
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Gigi Becali, fascinat de o melodie în limba greacă. Artist celebru: Îi place foarte mult
Gigi Becali, fascinat de o melodie în limba greacă. Artist celebru: Îi place foarte mult
Gigi Becali este foarte mulțumit de achiziția pe care a făcut-o pentru acest sezon. Este vorba despre Andrei Cordea, jucătorul cumpărat de la Academica Clinceni. 

Una caldă, una rece cu Gigi Becali după primul meci al FCSB-ului din acest sezon. Dacă pentru Ondrasek totul pare să se încheie după doar o repriză, patronul fiind total nemulțumit de el, norocul pare să-i surâdă lui Andrei Cordea. Gigi Becali are numai cuvinte de laudă pentru acesta și spune că nimeni nu va mai putea juca în fața lui. 

„Eu cred, și o să vedem ce va fi, că ăsta pe care l-am luat de la Clinceni, Cordea, poate fi atacant. Cred că poate juca orice post, e prea bun jucător, prea puternic! Echipa va începe cu Cordea. Uite ce se întâmplă, omul a intrat și îți dai seama că nu-l poți scoate din echipă.  Demonstrează și tu, Vînă! Sau tu, Moruțane! Nu mai poate juca nimeni în fața lui Cordea! Gata, s-a văzut cine e!” a spus Gigi Becali. 

Gigi Becali caută de foarte mult timp un atacant bun pentru FCSB, însă în ultima perioadă a avut mai multe dezamăgiri. Nu este vreo surpriză, având în vedere că acesta spune că își poate da seama dacă respectivul jucător este valoros sau nu, după doar câteva minute. Este și motivul pentru care mulți jucători refuză să vină la FCSB, riscând să rămână pe banca de rezerve sau să se antreneze singuri. 

Antrenorul Dinu Todoran a admis că Gigi Becali este cel care face schimbările la FCSB

La finalul meciului cu FC Botoșani, antrenorul Dinu Todoran a fost întrebat de ce a schimbat linia de fundași centrali, iar răspunsul acestuia a surprins pe toată lumea: "Nu știți cum se face la noi? Ce mă întrebați mereu același lucru?" a spus acesta.

Gigi Becali a fost sunat și întrebat dacă el face schimbările la FCSB și a evitat să dea un răspuns, spunând să fie întrebat Dinu Todoran cine face schimbările. În cele din urmă a admis că face ce vrea la echipă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel