Gimnasta Larisa Iordache nu stă în casă. O putem vedea pe stradă... la datorie
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Gimnasta Larisa Iordache este legitimată la clubul Dinamo și a luat o decizie importantă, în această criză de coronavirus.

Larisa Iordache, 23 de ani, sportivă legitimată la clubul Dinamo, aflat în subordinea MAI, a lăsat deoparte costumul de gimnastică și a îmbrăcat uniforma de poliție.

Poliția se confruntă cu o lipsă de personal în această perioadă, iar sportivii de la Dinamo se implică și ei cum pot în rezolvarea acestei crize.

Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stam în casă. Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă, sunt puși în pericol.

Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că, eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră", a scris Larisa Iordache pe contul său de Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

Am schimbat costumul de gimnastica in uniforma de politie pentru o perioada, din cauza lipsei de personal. Trebuie sa intelegem ca este cel mai bine sa stam in casa. Toti oamenii care in perioada aceasta dificila sunt la munca, sunt pusi in pericol. Pentru a opri acest virus trebuie sa ne gandim si la cei din jurul nostru. Asa ca eu va rog sa stati in casa si sa aveti grija de sanatatea voastra! ☺️????????

A post shared by LARISA IORDACHE ????????‍♀️ (@larisa_iordache) onApr 9, 2020 at 1:35am PDT

Larisa Iordache a fost decorată, în 2017, cu Ordinul Meritul Sportiv, Clasa a III-a, de către președintele Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel