GIP: Prioritatea ministrului Drulă e să dea bani firmei pe care a condus-o Armand. Ciuvică a publicat dezvăluirea anunțată la DCNews
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Mugur Ciuvică, președinte al Grupului de Investigații Politice, a publicat dezvăluirea despre Cătălin Drulă, ministru al Transporturilor, și Clotilde Armand, primar al Sectorului 1, anunțată în emisiunea ”Miercurea Neagră” de la DCNews și Gold FM. 

”Prioritatea ministrului USR Drulă de la Transporturi e să dea bani firmei pe care a condus-o USR-ista Clotilde Armand.

În 12 ianuarie 2021 a avut loc prima ședință a Consiliului de Administrație al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) după preluarea mandatului de ministru al Transportului de către USR-istul Cătălin Drulă. Marea prioritate a CNAIR a fost să discute cererea firmei Egis de suplimentare a fondurilor pe care aceasta le primește de la statul român pentru supravegherea lucrărilor la inexistenta autostradă Transilvania.

Firma Egis, condusă până de curând de colega de partid a lui Drulă, Clotilde Armand (în prezent, nenorocirea locuitorilor Sectorului 1), a încasat până în prezent zeci de milioane de Euro pentru „supervizarea lucrărilor la autostrada Transilvania”.

Doar faptul că există un proces pe rol și că instanța urmează să se pronunțe a împiedicat operațiunea inițiată de subalternii ministrului Drulă în favoarea firmei pe care a condus-o colega sa de partid. CNAIR a constatat însă că „propunerea prezentată este susținută”, așa că Clotilde Armand poate sta liniștită, statul român va continua să plătească sume uriașe firmei Egis.

Că doar n-o să folosească banii publici pentru, Doamne ferește, mărirea pensiilor.” scrie Grupul de Investigații Politice, pe Facebook. 

Hotărârea integrală poate fi citită aici

Vezi și: EXCLUSIV  Legătură Drulă - Armand - CNAIR. Ciuvică anunță dezvăluiri. Chirieac, UIMIT: Ei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel