Urmărește emisiunea live
Google a făcut "curățenie" pe paginile Castelului din Riegersburg. Ratingul a fost restabilit iar mii de recenzii negative, șterse
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Google a făcut "curățenie" pe paginile Castelului din Riegersburg, deținut de familia prințului acuzat de uciderea ursului Arthur.

Ieri paginile Castelului din Riegersburg, deținut de deținut de familia Prințului Emanuel von und zu Liechtenstein, au fost asaltate de recenzii negative iar ratingul ajunsese în doar o zi la 1,2 din 5, cât este maximul. Joi seara, Google a șters recenziile a mii de români, dar și străini, iar ratingul a fost restabilit la 4,6. Numărul de recenzii a fost readus sub 3.000. 

Mii de oameni au lăsat comentarii negative și au acordat doar o stea castelului (minimul posibil), în semn de revoltă față de uciderea de către prinț a ursului uriaș Arthur. Și Tripadvisor, o platformă dedicată turiștilor și călătoriilor, a blocat recenziile pentru Castelul din Riegersburg, Austria, după un val de recenzii negative publicate pe pagina castelului.

”Din cauza unui eveniment recent care a atras atenția presei și a provocat un aflux de trimiteri de recenzii care nu descriu o experiență directă, am suspendat temporar publicarea de recenzii noi pentru această listare. Dacă ați avut o experiență directă la această proprietate, vă rugăm să reveniți în curând - așteptăm cu nerăbdare să primiți recenzia dvs.!”, este mesajul care apare în continuare pe pagina Castelului din Riegersburg, de pe Tripadvisor.

VEZI ȘI: Val de critici pe paginile Castelului din Riegersburg, deținut de familia prințului acuzat de uciderea ursului Arthur. Tripadvisor a blocat recenziile

Reamintim că ursul uriaș Arthur a fost împușcat la Ojdula, Covasna, pe 13 martie 2021, a anunțat miercuri Organizația Agent Green. Reprezentanții ONG-ului îl acuză pe prințul Emanuel von und zu Liechtenstein de braconaj după ce ar fi profitat de o derogare dată de ministrul Mediului pentru uciderea unei ursoaice cu pui care a produs mai multe pagube în ferme din regiune. Ursul Arthur nu avea vreo legătură cu acea ursoaică. Prințul ar fi plătit 7.000 de euro pentru vânătoare și a plecat cu trofeul.

VEZI ȘI: Băsescu, intervenție în cazul uciderii ursului Arthur: O ticăloșie care ne-a umplut de dispreț. Arătăm jalnic!

Exemplarul este cotat cu un punctaj de 592,90, din maximul de 600, adică este un urs valoros. Totul s-a aflat ieri, 5 mai, iar vestea uciderii ursului Arthur a revoltat opinia publică din România, dar și de peste hotare. Subiectul a fost discutat intens în presa internațională.

VEZI ȘI: CÂT a plătit prințul Emanuel pentru uciderea ursului Arthur. Suma ar fi de cel puțin trei ori mai mare, potrivit președintelui Agent Green

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel