Google vine în sprijinul industriei HoReCa și adaugă gratuit linkuri de rezervare pentru toate unitățile de cazare
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Google vine în sprijinul industriei HoReCa și adaugă gratuit linkuri de rezervare pentru toate unitățile de cazare  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Google vine în sprijinul industriei HoReCa și adaugă gratuit linkuri de rezervare pentru toate unitățile de cazare / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Google adaugă linkuri de rezervare pentru toate unitățile de cazare, într-un efort de a sprijini turismul și industria ospitalității profund afectate de pandemia de COVID-19. Opțiunea este disponibilă gratuit din această săptămână.

Când o persoană caută cazare în google.com/travel sau direct în Google, iar apoi se duce pentru mai multe informații pe secțiunea „Travel”, vor apărea toate opțiunile de cazare disponibile, iar la fiecare va avea un buton pentru a vedea mai multe detalii și pentru a face o rezervare.

Fiecare spațiu de cazare va avea afișate prețul în timp real și disponibilitatea pentru intervalul specific menționat de persoana care caută. Astfel, utilizatorii au la dispoziție mai multe opțiuni atunci când planifică vacanța și vor să se decidă ce să rezerve, având acces la o plajă mai mare de prețuri ale spațiilor de cazare.

Rezervările pentru hoteluri și alte spații de cazare erau până acum disponibile doar prin Hotel Ads. Această schimbare înseamnă un nou mod prin care hotelierii și agențiile de turism pot ajunge la potențialii clienți în mod gratuit. Totodată, linkurile gratuite pentru rezervări ajută agențiile de publicitate să extindă acoperirea campaniilor de Hotel Ads, informează BizBrașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel