Grav accident pe o autostradă din Germania. Un microbuz cu români a doborât doi copaci
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un microbuz cu români a doborât doi copaci și s-a oprit în cel de-al treilea. O victimă a fost dusă cu elicopterul la spital.

Un accident grav s-a produs ieri seară pe o autostradă din Germania, lângă Bad Bramstedt, scrie moin.de. Un Ford Transit în care se aflau șase români a ieșit în viteză de pe șosea, a doborât doi copaci și s-a oprit în cel de-al treilea. Microbuzul a mers 100 de metri înafara carosabilului înainte de a se opri. În urma impactului patru maturi și doi copii s-au ales cu diverse răni.

Totuși, în loc să sune la 112 pentru ajutor, victimele și-au sunat rudele care au venit în număr mare la locul producerii accidentului. Mai mult, aceștia nu i-au lăsat pe medici să își facă treaba și să îi ajute pe răniți. Doctorii au fost certați și a ieșit un scandal imens. 

Ulterior, când s-au mai calmat spiritele, unul dintre români a fost preluat cu elicopterul în stare gravă și dus la spital.

Polițiștii germani au demarat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul deoarece momentan nu se cunoaște de ce acesta a ieșit de pe carosabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel