Griezmann, după ce Franța s-a împiedicat la Budapesta: Chiar şi împotriva Ungariei este greu / Video
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Griezmann, după ce Franța s-a împiedicat la Budapesta: Chiar şi împotriva Ungariei este greu / Video
Griezmann, după ce Franța s-a împiedicat la Budapesta: Chiar şi împotriva Ungariei este greu / Video
'Chiar şi împotriva Ungariei este greu', a recunoscut fotbalistul Antoine Griezmann, autorul golului în urma căruia Franţa, campioana mondială, a încheiat la egalitate meciul de sâmbătă, de pe Puskas Arena din Budapesta, în Grupa F a turneului final EURO 2020.

'Chiar şi împotriva Ungariei este greu, deci va trebui să pregătim bine meciul cu Portugalia', ultimul din grupă, a declarat Griezmann la microfonul BeIn Sport, potrivit AFP.

Întrebat dacă îşi face griji pentru ceea ce va urma, atacantul a răspuns: 'Nu. Avem grupul, s-a văzut asta când Ousmane (Dembele) a intrat, el poate să facă diferenţa. Ştim că avem pe bancă jucătorii care pot face diferenţa în orice moment. În apărare trebuie să fim solizi ca împotriva Germaniei, cum am fost şi în acest meci cu excepţia unei mici greşeli. Va trebui să continuăm să învăţăm, să vrem să muncim şi să îmbunătăţim mâine două-trei lucruri.'

Griezmann a vorbit despre Karim Benzema, colegul său din compartimentul ofensiv, care nu a marcat de la revenirea la naţională: 'E al patrulea meci pe care îl jucăm împreună, trebuie să continuăm să punem la punct asta, dar ştiu că avem echipa pentru a reuşi acest lucru.'

Amintim faptul că selecţionata de fotbal a Ungariei a produs o mare surpriză, prin egalul reuşit în faţa reprezentativei Franţei, campioana mondială en titre, 1-1 (1-0), sâmbătă, pe Puskas Arena din Budapesta, în Grupa F a turneului final EURO 2020.

Franţa a dezamăgit într-un meci în care era mare favorită dar a avut o evoluţie neinspirată, mai ales în faţa porţii, în faţa unei echipe harnice, care s-a apărat supraaglomerat, ca şi în meciul cu Portugalia, încercând raiduri pe contraatac, unul dintre ele reuşit în finalul primei reprize, când a marcat Attila Fiola (45+2). Antoine Griezmann a marcat golul echipei antrenate de Didier Deschamps (66), prea puţin pentru o echipă considerată cea mai bună din turneu.

VEZI ȘI Nebunie la Budapesta. O jurnalistă, victima bucuriei maghiarilor în meciul cu Franța de la EURO 2020 / Video

'Am încredere în tot grupul, în cei care au jucat de la început şi cei care sunt pe bancă', a mai spus Griezmann, care nu a mai ratat un meci al echipei Franţei din iunie 2017. Franţa nu a reuşit să confirme evoluţia bună din meciul cu Germania (1-0), în care deşi a fost dominată a etalat un fotbal de nivel înalt. Ungaria a obţinut primul său punct în turneu şi rămâne în cărţi pentru faza următoare, după eşecul la scor de forfait suferit în faţa Portugaliei (0-3), în ciuda unui joc bun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel