Grindeanu, plângere penală. Guran: Chiar credeți că sunt atât de PROST? Orban și-a cumpărat cartofi și ceapă
Autor: Roxana Neagu pe 28 sep, 03:28 | Alegeri locale 2020

Virgil Guran recunoaște întâlnirea cu Ludovic Orban de sâmbătă, dar susține că nu au avut echipa electorală alături, cum n-au avut nici însemne în acest sens. 

”PSD a depus astăzi plângere penală atât împotriva premierului Ludovic Orban, cât și a consilierului de stat Virgil Guran, pentru continuarea campaniei electorale la Dâmbovița, deși legea interzice clar acest lucru” a anunțat, duminică, Sorin Grindeanu. 

Virgil Guran a afirmat, la Antena 3: ”Nici vorbă de așa ceva, e o declarație politică a dlui Grindeanu, înainte de alegeri, ca să mai influențeze cu ceva, să se victimizeze. Dacă dânsul consideră că o întâlnire a mea, în calitate de consilier al primului ministru, când trece premierul prin zona mea, e campanie electorală, înseamnă că nu mai pricepe nimic dl Grindeanu. Asta este, m-am obișnuit, în fiecare săptămână sau la două săptămâni, câte o plângere penală. Nu-mi fac nicio problemă, nu e fondat, m-am întâlnit cu premierul, dar nu am făcut nicio campanie, n-am mers, n-am avut însemne la noi, nici echipă de campanie, n-am spus votați, am avut efectiv o întâlnire de 20 de minute, cu o discuție”. 

Ulterior, când datele au arătat că PSD ar fi câștigător în Dâmbovița, Virgil Guran a răspuns că ”dacă am fi făcut campanie câștigam, vă dați seama”. ”Acum, vă spun ceva, e și dimineață așa. Chiar credeți că sunt atât de prost, încât să mă apuc să fac campanie sâmbăta? Chiar credeți că sunt atât de prost? (...) Credeți-mă că mă duce mintea” a spus Virgil Guran, la Antena 3, adăugând: ”M-am întâlnit efectiv cu premierul la o discuție”. 

Întrebat în ce context a avut loc discuția, Virgil Guran a răspuns: ”M-am întâlnit, am băut o cafea și e un fel de piață, și-a cumpărat niște carfofi, niște ceapă, e un tip popular.” Declarația vine după ce liberalul a spus că premierul mergea din București la Giurgiu, prin Dâmbovița. ”E absolut logic ce vă spun” a afirmat Guran. Întrebat dacă l-au recunoscut oamenii pe premier în piață, liberalul a răspuns ironic: ”Nu, că nu-l recunoaște nimeni în țară, chiar și pe mine mă recunosc oamenii în Dâmbovița”. 

Te-ar putea interesa și ....
Alegeri locale 2020 Vezi toate articolele
Crossuri parteneri