Groapa lui Nicușor din fața Guvernului. Un metru pătrat ”minunat” tronează în Piața Victoriei/ GALERIE FOTO
Autor: Crişan Andreescu pe 12 mai, 12:47 | Social
Exclusiv
Exclusiv
Exclusiv
Exclusiv

O groapă de aproape un metru pătrat tronează din toamnă în fața Guvernului, fără ca aceasta să fie astupată.

În fața Guvernului se află o groapă  care de la o zi la alta se mărește. Sute de mașini scapă zilnic cu roțile în această "minune" a Primarului General, Nicușor Dan, până într-o zi când, poate, chiar limuzina vreunui ministru va rămâne priponită acolo.

Polițiștii Brigăzii Rutiere aflați permanent în zonă  nu o băga de seamă, parcă o păzesc pentru a determina  distrugerea mașinilor care scapă în ea.

În orice caz, până la schimbarea edilului poate se găsește cineva să toarne o roabă de asfalt peste ea.

 

Bogdan Chirieac, ipoteză legată de modul şi scopul pentru care au apărut gropile  în Bucureşti

 

"Este o explicaţie legată de faptul că sunt gropi în Bucureşti, şi anume că neomarxiştii sunt foarte hotărâţi pe sănătatea planetei, în favoarea eforturilor pentru oprirea schimbărilor climatice şi atunci mă gândesc că special se fac astfel de gropi în carosabil, în marile oraşe, în special în Bucureşti – că la Cluj Napoca înţeleg că nu e deloc aşa, Emil Boc îşi face bine treaba – unde neomarxiştii sunt importanţi, au un procent semnificativ, cred că gropile se fac deliberat, vin ONG-uri noaptea cu un picamer şi le adâncesc, pentru ca lumea să fie descurajată să meargă cu maşina. O să spuneţi să meargă cu bicicleta, dar cu bicicleta nu ai pe unde să mergi că pistele sunt blocate, crăpate şi îţi faci praf coloana. Şi atunci cred că dânşii vor să mergem cu toţii pe jos, fapt care creşte şi sănătatea planetei şi cea a cetăţeanului.

Cred că asta e explicaţia politică şi ideologică a neomarxiştilor pentru gropile impresionante care sunt acum în Bucureşti", a explicat Bogdan Chirieac în cadrul emisiunii "Miercurea Neagră".

Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri