Grupare specializată în trafic de droguri, destructurată la Buzău. 18 percheziții
Autor: Alexandru Ichim pe 15 iul, 16:19 | Social

FOTO ARHIVĂ. Cannabis. Foto: Bistrița-Năsăud

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au efectuat astăzi 18 percheziții domiciliare în județul Buzău, la persoane bănuite de trafic și deținere de droguri de risc.

În perioada februarie - iulie 2020, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B. T. Buzău, au documentat activitatea infracţională a unui grup infracțional organizat specializat în trafic de droguri de risc, ce ar fi acționat în județul Buzău.

”Din cercetări s-a stabilit că, în perioada menţionată, 15 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc (cannabis), de la dealeri din Bucureşti. Ulterior, bănuiții le-ar fi comercializat către diverse persoane din Buzău. În fapt, s-a reținut că în municipiul Buzău și în comunele Cernătești, Săpoca, Beceni și Mânzălești, 15 persoane ar fi procurat droguri de risc (cannabis) și ar fi transportat, depozitat, manipulat, ambalat și revândut substanțe interzise”, se arată într-un comunicat de presă. 

Persoane conduse la audieri 

 

În urma percheziției, au fost ridicate droguri (cannabis), 4.450 de lei și medii de stocare. Totodată, 15 persoane au fost aduse la audieri, urmând ca, în continuare să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Activitățile se desfășoară cu sprijinul structurilor de criminalitate organizată din județele Prahova, Galați și Dâmbovița, precum și al polițiștilor din Buzău, Pătârlagele și al Secției de Poliție Rurală Beceni.

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri