Grupul Diaspora Pentru România, manifest în PIAȚA VICTORIEI chiar pe 10 august 2020
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels
Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels
Grupul Diaspora Pentru România anunță că va manifesta în Piața Victoriei, pe 10 august, la doi ani de la violențele care au avut loc în Centrul Capitalei.

Potrivit ONG-ului, manifestul va fi organizat la data de 10 august, între orele 16.30 și 22.00, și va avea denumirea de „Diaspora dă papucii”.

Manifestația va avea caracterul unei eveniment cultural, ce are scopul de reamintire a valorilor comune „împărtășite de infractorii și incompetenții care au condus sau conduc România”, spun organizatorii.

„Vom realiza această activitate fără invitarea cetățenilor la o întrunire/adunare publică pe timp de pandemie, aceștia putându-se manifestă eficient și peste 2-5 luni, la alegeri. Bineînțeles că nu putem noi forța cetățenii să nu vină și să asiste la această activitate, dacă ei asta doresc, dar considerăm că nu este indicat că aceștia să își riște sănătatea”, conform reprezentanților ONG-ului.

„Prin intermediul unui număr de maxim șase cetățeni, care vor desfasura o activitate pregatitoare/sportiva de plasare a unor perechi de incaltaminte la o distanta de 2m intre acestea. Traseul de afluire și defluire al celor șase persoane se va face dinspre trecerea de pietoni poziționată cel mai aproape de alveola centrală, din Piață Victoriei, și în sens invers”, anunță ONG-ul.

Pe 15 iulie, procurorii DIICOT au anunţat clasarea dosarului privind protestul din 10 august 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel