Guşă a răbufnit după ce s-a spus despre Murad: E aberant, e un abuz!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
"LuCOVID își apără primarul corupt prin intermediul Poliției Mangalia", transmite consultantul politic Cozmin Guşă.

Update: Poliţia a făcut precizări despre acest caz:

"În jurul orei 16:30, a fost oprit pe raza municipiului  Mangalia un autoturism, condus de un bărbat, în dreapta aflându-se proprietarul mașinii. Cei doi au refuzat să le fie controlat autoturismul.  

În zonă și-a făcut apariția un alt bărbat, candidat la o primărie din județul Constanța, acesta neavând vreo calitate sau legătură cu incidentul respectiv. În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, conducătorul auto fiind condus la sediul Poliției", transmite IPJ Constanţa.

Ştirea iniţială: "Scene ca-n filme au fost filmate de către Dorian Ioan HAPURNEA, jurnalist și activist civic: 'Murad a aflat abia astăzi, când s-a trezit înconjurat de polițiști, și nu unul, vreo 10 polițiști care i-au oprit mașina ”pentru folii neomologate” iar apoi brusc au vrut control interior complet al automobilului? De câte ori v-a oprit Poliția pentru niște folii și apoi v-a cerut să-i arătați tot ce dețineți în automobil? E aberant, e un abuz, e Mangalia anului 2020. Și i se întâmplă nu unui amărât de pe stradă ci unui om cu milioane de euro în conturi și relații până la nivelul primului ministru'.

Deși nici nu e vorba despre Murad, și nici nu a fost arestat nimeni, presa 'miluită' de către LuCOVID a transmis că acesta ar fi fost arestat!

Concluzia activistului: 'Ceea ce-ți spune un singur lucru. La Mangalia nu mai e doar corupție, e un cancer. La Mangalia nu mai e o administrație locală, e o dictatură. Din păcate, dictaturile se sting prin revoluții. Astăzi, există șansa unei revoluții prin vot, altfel Mangalia e pierdută complet. Vom vedea la sfârșitul zilei, dacă oamenii au înțeles ce au de făcut. Până atunci, Murad află pe pielea lui, ce înseamnă să te războiești cu sistemul corupt de la Mangalia!'", a scris Cozmin Guşă pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel