Gușă: Rolul lui Kovesi în USR-PLUS. Decizie majoră
Autor: Irina Constantin pe 14 iul 2019 / 22:01 | Culise

Dacian Cioloș-Dan Barna

Consultantul politic Cozmin Gușă lansează o ipoteză inedită cu privire la motivul pentru care USR și PLUS n-au luat o decizie comună cu privire la candidatul la alegerile prezidențiale. 

USR și-a stabilit candidatul la alegerile prezidențiale: Dan Barna. PLUS nu și-a ales candidat, își va alege și, potrivit spuselor lui Dacian Cioloș, după ce se ia decizia și-n plus, se analizează și se stabilește un tandem președinte-premier care intră în cursa pentru alegerile prezidențiale.

De ce nu s-a stabilit în același timp, de ce nu este decis acest tandem, de ce PLUS încă nu are un candidat? Cozmin Gușă lansează un scenariu, la Realitatea TV, în emisiunea lui Octavian Hoandră. 

Cozmin Gușă consideră că PLUS își va stabili candidatul la alegerile prezidențiale după ce se ia decizia cu privire la șeful EPPO. 

Consultantul politic crede că se așteaptă să se vadă dacă Laura Codruța Kovesi va obține funcția și, dacă nu o va face, va fi candidatul USR - PLUS la alegerile prezidențiale, iar Cioloș sau Barna va intra în tandem ca premier. 

Te-ar putea interesa și ....
Culise Vezi toate articolele
Crossuri parteneri