PENSII SPECIALE. Elena Cristian: PSD cade în capcana PNL. Scandal mare, pe care-l va plăti tot PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Marcel Ciolacu a anunțat, vineri, că următorul guvern, după moțiunea de cenzură, va fi unul de uniune națională.

Jurnalistul Elena Cristian, redactor sef la dcbusiness.ro, a explicat la Realitatea Plus, imediat după anunțul liderului PSD, cum crede ea că va fi situația politică în cazul unui astfel de guvern:

”Eu nu cred că este posibil un guvern de uniune națională, cu atât mai mult cu cât PSD nu are cum să fie în acest moment, cel puțin până la alegeri, locomotiva acestui guvern, nu are cum să dea premierul. Domnul Ciolacu însuși a spus că PSD nu va mai da premierul până la alegeri. Dacă va reuși la alegeri un scor bun, lucrurile vor sta altfel. Deci, eu nu cred în această variantă a unui guvern de uniune națională. Nu cred că vor fi alegeri anticipate, iar în iunie nici atât nu este posibil. Și pe repede înainte nu se poate întâmpla, iar liberalii vor guverna până la alegeri și apoi vom vedea care va fi scorul”, a comentat Elena Cristian.

Capcana pensiilor speciale

Legat de pensiile speciale, Elena Cristian a susținut că ”eu cred că PSD cade în capcana PNL. Unele dintre aceste pensii speciale nu pot fi tăiate. Vorbim despre acele pensii de serviciu la care nu se va puteam umbla, este un drept câștigat, vezi deciziile CCR. PSD-ul se aruncă cu capul înainte, face legea asta cu totul, așa, și se va ajunge la un scandal mare, pe care-l va plăti tot PSD-ul. Va trebui făcută o analiză”, a completat jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel