Guvern de uniune națională. Mesaj din PSD după atacul lui Rareș Bogdan: "Cum își permite?"
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Rareș Bogdan FOTO AGERPRES
Rareș Bogdan FOTO AGERPRES
Senatorul PSD Lucian Romașcanu a criticat, sâmbătă, poziția lui Rareș Bogdan în ce privește înfăptuirea unui „guvern de uniune națională", spunând că europarlamenarul PNL a atacat măsura „într-o cheie joasă, fără argumente de fond". 

„Cum își permite Rareș Bogdan să spună ce spune?! Își permite pentru că îndeplinește criteriile necesare pentru a fi politician de top în Romania, așa cum le menționa nu demult: "Cu cât eşti mai prost, mai imoral, mai linguşitor, mai grobian, mai ticălos, mai curvă şi obligatoriu corupt, ai şanse să devii politican de top." Iată că Rareș a devenit! O propunere corectă a PSD, de a avea un guvern larg care să guverneze până la foarte apropiatele alegeri, este atacată într-o cheie joasă, fără argumente de fond. Un guvern care nu guvernează, ci face politică minoră, pentru a acapara toată puterea nu poate fi apărat. Un guvern de care chiar președintele României vrea să scape și-a dat măsura valorii", scrie, pe Facebook, fostul ministru al Culturii Lucian Romașcanu.

Reacția lui Rareș Bogdan de sâmbătă

Rareș Bogdan și-a exprimat, sâmbătă, pentru Mediafax, dezacordul privind propunerea de înfăptuire a unui „guvern de uniune națională", înaintată de Marcel Ciolacu, afirmând că PSD se axează exclusiv pe „gestionarea sărăciei".

„Nu guvernăm cu hoții.(...) Nu guvernăm cu cei care au atacat statul de drept și au periclitat parteneriatele noastre vitale cu Uniunea Europeană și SUA și care până la această ora nu au recunoscut că au greșit. Nu suntem dispuși să stăm alături de Oprișan, Codrin, Buzatu, Bădălău, Stănescu, Firea, Olguța, Budai, Nicolicea, Iordache, Arsene. Am văzut de ce sunt în stare, rămân un pericol pentru democrația reprezentativă și drumul european al acestei țări, a declarat europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, sâmbătă, pentru MEDIAFAX.

Ulterior acestei declarații, Gabriela Firea a anunțat că îl va da în judecată pe Rareș Bogdan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel