Guvern PNL - PSD după parlamentare? Chirieac, TRANȘANT!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Juramant Guvern  Foto: Crișan Andreescu
Juramant Guvern Foto: Crișan Andreescu
Există posibilitatea unui Guvern PNL - PSD după alegerile parlamentare, așa cum s-ar zvoni în culisele politice? 

Analistul politic Bogdan Chirieac răspunde tranșant: ”EXCLUS!”. 

Vasile Dâncu - vicepremier, Marcel Ciolacu - președintele Camerei Deputaților plus 4-5 miniștri de la PSD - aceasta este varianta expusă de Radu Tudor, la Antena 3, exclusă însă de către analistul Bogdan Chirieac. 

”Sunt naivii din PSD... Dar eu nu cred că sunt doar naivi, sunt oameni care vor să facă rău PSD-ului. Dacă vehiculezi asta înainte de alegeri- când PNL se încarcă zi de zi cu povara unei guvernări dezastruoase și cu măsurile impopulare ce trebuie luate în pandemie- pur și simplu, îi despovărezi pe cei de la PNL.

”Sub nicio formă!”

Trecând la realitatea ce va exista după 6 decembrie: sub nicio formă președintele Iohannis nu va accepta ca la guvernare să aducă PSD. În primul mandat al domniei sale, întrebat fiind ce realizări a avut în 5 ani, a răspuns: ”Am dat jos PSD!”. După care, în tot anul acesta, săptămână de săptămână, președintele Iohannis a ieșit în conferință de presă și a atacat PSD. Știm că din cauza PSD a venit și COVID în România, din cauza PSD nu sunt locuri la ATI, pentru orice e de vină PSD-ul.

”NU vor intra la guvernare”

Sunt naivi probabil sau răuvoitori în PSD care-și imaginează că vor intra la guvernare. NU vor intra la guvernare! Eu nu exclud ca PSD să fie primul partid la viitoarele alegeri, ca procent, dar tot PNL va forma viitorul Guvern.” a spus analistul politic, dând exemplul din București, unde PNL s-a clasat, ca vot, pe al treilea loc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel