Guvernul a dat LIBER la cearșaf. ANUNȚ de ultimă oră pentru VACANȚA la mare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Guvernul a decis ca restricții pentru vacanța la mare să rămână ridicate. Cu toate acestea, au dat liber la relaxarea pe cearșaf. 

Guvernul a decis, în ședința de joi seara, că se va putea face plajă nu doar pe șezlong, ci și pe cearșaf. De asemenea, șeful Cancelariei premierul a anunțat că ar putea fi eliminată obligația ca persoanele care se întorc în țară să intre în izolare la domiciliu.

„Să fie permis accesul pe plajă şi persoanelor care nu sunt, practic, în cadrul plajelor amenajate cu şezlonguri. Popular spus, pentru cei care doresc să facă plajă la marginea mării, fără şezlonguri. Aceste persoane vor trebui să respecte aceleași reguli ca și cele care fac plajă pe șezlonguri”, a declarat Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului.

Nu se mai impune izolarea, la întoarcerea în ţară, din anumite ţări

„Se pot institui excepţii pentru persoanele care vor fi obligate să respecte măsura izolării la domiciliu. Se deschide posibilitatea ca, în cazurile în care se pot relaxa aceste condiţii, pentru unele ţări de provenienţă, cetăţenii care se întorc în România să nu mai fie obligaţi la măsura izolării la domiciliu”, a mai spus Ionel Dancă.

Două dintre aceste ţări ar putea fi Grecia sau Bulgaria, ţări care au un număr mai scăzut de bolnavi COVID şi care deja au renunţat la anumite restricţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel