Halep nu înțelege cum s-a accidentat. Dialogul purtat cu medicii
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
Simona Halep a abandonat meciul din turul doi la turneul de tenis de la Roma. Sportiva nu înțelege cum s-a accident. 

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost nevoită să abandoneze meciul cu germanca Angelique Kerber, după ce a suferit o accidentare la gamba stângă, în timpul jocului, la scorul de 6-1, 3-3.

Simona Halep a făcut un meci excelent până în momentul accidentării, impunându-se categoric în primul set, în care a luat 3 break-uri.

În setul 2, la 3-3, Simona a simțit o durere bruscă la gamba piciorului stâng și a fost nevoită să abandoneze. Durerile erau foarte mari.

„Păi nu știu cum! Nu am făcut nimic!”, le-a spus Simona Halep celor din staff-ul medical.

Ulterior, tot Simona Halep a zis: „Se poate întâmpla o astfel de accidentare din senin?!”. Doctorii au decis că este nevoie de transportul sportivei la o clinică pentru investigații.

Cu ochii în lacrimi, Simona Halep a încercat să dialogheze cu cei de pe margine.  

Alte rezultate la Roma

La dublu, Irina Begu şi italianca Sara Errani s-au calificat în sferturile de finală, după 6-3, 3-6, 10-7 cu perechea Ellen Perez (Australia)/Shuai Zhang (China), într-o oră şi 23 de minute. Begu şi Errani şi-au asigurat un cec de 11.130 euro şi 190 de puncte WTA la dublu, urmând să joace în sferturi contra învingătoarelor din meciul Elena Vesnina/Vera Zvonareva (Rusia) - Nicole Melichar (SUA)/Demis Schuurs (Olanda/N.3).

Într-o partidă din prima rundă, Monica Niculescu şi rusoaica Ala Kudriavţeva au fost învinse de cuplul Gabriela Dabrowski (Canada)/Asia Muhammad (SUA), cu 6-2, 6-1, în doar 54 de minute. Învinsele vor primi 5.242 euro şi un punct WTA la dublu.

VEZI ȘI: Halep, în lacrimi la Roma, după o accidentare venită din senin. Primul mesaj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel