Halep şi-a anunţat noul antrenor, după despărţirea de Darren Cahill
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep
Tenismena Simona Halep a anunţat cine va fi noul ei antrenor. 

”Domnul Dobre este în echipă și a venit și domnul Marcu. Avem o echipă completă. Plec la aceste turnee cu domnul Marcu. Întotdeauna am avut o afinitate cu dumnealui. În 2013, am avut rezultate foarte bune. Singur nu poți la acest nivel, e presiune.

Sunt emoții înaintea meciurilor. Trebuie să fie o persoană care are încredere în tine și trebuie să am și eu încredere în ea, să îmi ofere liniște”, a anunțat Simona Halep, potrivit As.ro.

Săptămâna trecută, Halep anunţa despărţirea de Darren Cahill 

„După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren Cahill și cu mine am decis că este momentul să punem capăt relației noastre profesionale. Mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut să fiu o jucătoare de tenis mai bună, dar și o persoană mai bună", a scris jucătoarea de tenis Simona Halep, miercuri, pe Twitter și Facebook. 

Amintim că, după cununia civilă de săptămâna trecută, Darren Cahill i-a felicitat pe Simona Halep și Toni Iuruc printr-o postare pe Twitter.

„Cununia dintre Simo și Toni în România. Felicitări, vă îmbrățișez pe amândoi! Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!”, a transmis atunci Darren Cahill.

După ce Simona Halep a făcut anunţul despărţirii, australianul Darren Cahill a comentat pe reţelele sociale.

„Eu îţi mulţumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fac o plimbare incredibilă alături de tine în această călătorie a ta. Îmi amintesc această fotografie de mai sus ca şi cum a fost ieri şi este doar una dintre numeroasele amintiri uimitoare. O jucătoare grozavă, dar, cel mai important, o persoană şi o prietenă grozavă. Toate cele bune, Simo", a scris Cahill pe reţelele de socializare.

În trecut, Halep s-a despărţit mai puţin elegant de antrenorii străini. În cazul lui Wim Fissette, Simona a preferat să-i trimită un sms în care să-l informeze că l-a demis.

Halep nu mai e în top 10 WTA

Românca Simona Halep a coborât o poziţie faţă de săptămâna trecută şi ocupă locul locul 15 în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis, dat publicităţii luni de WTA.

Simona Halep, care sărbătoreşte astăzi (luni) împlinirea vârstei de 30 de ani, a anunţat în urmă cu câteva zile încetarea colaborării cu antrenorul australian Darren Cahill. Ea s-a confruntat cu probleme de sănătate pe parcursul acestui sezon, care au făcut-o să rateze mai multe turnee importante, printre care şi cel de la Wimbledon, în care nu şi-a putut apăra titlul, precum şi Jocurile Olimpice de la Tokyo, scrie Agerpres. 

Halep intenţionează să mai participe în acest sezon la turneele de la Indian Wells, Moscova şi Cluj-Napoca (Transylvania Open), cu speranţa de a obţine calificarea la Turneul Campioanelor, programat la Guadalajara (Mexic), în perioada 10-17 noiembrie.

Ierarhia mondială este dominată în continuare de australianca Ashleigh Barty, urmată de Arina Sabalenka (Belarus) şi Karolina Pliskova (Cehia), în timp ce pe poziţia a patra a urcat poloneza Iga Swiatek, semifinalistă săptămâna trecută la Ostrava (Cehia).

România mai are trei reprezentante în Top 100 WTA la simplu: Sorana Cîrstea - locul 39 (-2), Irina-Camelia Begu - locul 58 (+4) şi Elena-Gabriela Ruse - locul 98 (+1). La dublu, cea mai bine clasată jucătoare română este în continuare Raluca Olaru (locul 38).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel