Halici: Să mă înșel eu... Ipoteză pentru primăvara 2021. Urmează DEZASTRUL?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Deputatul PSD, Nicușor Halici, a explicat ceea ce i-ar putea aștepta pe români în primăvara anului 2021. 

Nicușor Halici s-a aflat în direct la interviurile DC News unde a vorbit despre criza financiară ce va lovi România în 2021.

”La acest moment nu era necesar niciun tip de alegeri pentru români. Important este viața românilor. Viața concetățenilor și semenilor noștri pentru că, indiferent că e vorba de o jumătate de an sau pentru opt luni cât ar fi durat combaterea pandemiei, indiferent de cum sau de la ce partid este cineva trebuia ca toată lumea să se focuseze pe combaterea pandemiei. S-au vrut doar alegeri, disperarea a dus în zona aceasta în care am depășit pragul psihologic de 10.000 de decese și avem peste 100 de morți zilnic, care nu i-a putut opri să genereze în continuare și să finalizeze alegerile parlamentare, de teama că în primăvara anului 2021 majoritatea covârșitoare nu i-ar mai fi ales. Să mă înșel eu, dar ce o să avem în primăvara anului viitor va fi foarte complicat pentru că sunt incapabili și va genera o tensiune majoră în societatea românească o guvernare incompetentă penelistă așa cum a fost în ultimul an”, a declarat Nicușor Halici în exclusivitate la DC News

Întrebat despre o eventuală criză economică, deputatul de Vrancea a mai declarat: 

”Desigur. Păi cu un deficit de 10% în condițiile în care vor veni cu un acord FMI... să iasă public să spună că nu discută despre un acord FMI. Să vină cu bugetul proiectat pentru 2021 să ne arate că nu va fi această criză profundă și atunci da, o să retractez ceea ce am spus. Dar noi de la PSD știm ce se întâmplă și cum se proiectează bugetul pe 2021. Da, va fi o criză profundă. Va fi o criză datorată incompetenței lor și a formei lor de autocunoaștere și că noi nu ținem cont de specialiști. Trebuiau testări în masă, izolate focarele, iar viața trebuia să continue”, a mai spus Halici.

VEZI MAI MULTE: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel