Handbal. Dinamo amână vânzarea biletelor pentru meciul cu PSG
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Dinamo Bucureşti a anunţat amânarea punerea în vânzare a biletelor pentru meciul cu PSG. Meciul cu PSG, din optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal, se joacă la data de 22 martie.

Dinamo Bucureşti a anunţat că vânzarea biletelor pentru meciul cu PSG din optimile Ligii Campionilor la handbal va fi amânată după hotărârea autorităţilor României care au ordonat ca evenimentele ce presupun adunarea unui număr mai mare de 1000 de persoane vor fi interzise din cauza epidemiei de coronavirus.

„Astăzi (duminică – n.r.), la sediul MAI, secretarul de stat dr Raed Arafat a anunţat măsuri extraordinare pentru gestionarea situaţiei cauzate de Coronavirus (COVID-19). Astfel, au fost interzise evenimentele la care participă mai mult de 1000 de persoane. Evenimentele cu mai puţin de 1000 de participanţi vor fi decise la nivel local, de la caz la caz. În lumina acestor declaraţii, CS Dinamo amână punerea în vânzare a biletelor pentru meciul Dinamo – PSG, din optimile de finală ale EHF Champions League, meci programat pe 22 martie, în Sala Dinamo", potrivit csdinamo.eu, scrie Mediafax. 

Vânzarea biletelor pentru partida Dinamo Bucureşti – PSG din optimile Ligii Campionilor la handbal ar fi trebuit să înceapă de luni, 9 martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel