Handbal feminin. Victorie fără emoţii pentru CSM Bucureşti în Liga Campionilor
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ
CSM Bucureşti a învins echipa maghiară FTC-Rail Cargo Hungaria.

CSM Bucureşti a câștigat meciul cu scorul de 25-19 (12-10), duminică, în Sala Polivalentă Ioan Kunst-Ghermănescu, într-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin, scrie Agerpres. 

CSMB a reuşit a treia sa victorie, în patru meciuri jucate în grupă, la capătul unui meci cu multe greşeli şi ratări de ambele părţi. La CSM a revenit Cristina Neagu, după ce a fost absentă o perioadă din cauza infectării cu COVID-19.

Ferencvaros a fost mai bună în prima parte a meciului şi a condus cu 4-1, dar CSMB a egalat, 4-4, dar oaspetele au avut avantaj în continuare, 6-4, 7-5. Tigroaicele au condus prima oară în min. 25, cu 9-8, iar la pauză aveau avantaj de două goluri, 12-10.

CSM Bucureşti a dominat repriza secundă



CSM Bucureşti a dominat repriza secundă, în ciuda unei perioade de circa opt minute fără gol, câştigând clar, cu 25-19.

Pentru CSMB au marcat Siraba Dembele Pavlovic 9 goluri, Cristina Neagu 6, Barbara Lazovic 5, Crina Pintea 2, Gabriela Perianu 1, Laura Moisă 1, Bianca Bazaliu 1.

Golurile echipei budapestane au fost reuşite de Angela Malestein 5, Alicia Stolle 4, Zita Szucsanszki 4, Aniko Kovacsics 3, Greta Marton 2, Julia Behnke 1.

Au arbitrat portughezele Marta şi Vania Sa, iar delegat EHF a fost românul Constantin Din.

Cum arată clasamentul 



În celelalte meciuri din grupă, sâmbătă, Rostov pe Don a învins-o pe Metz Handball cu 30-26, iar RK Krim Mercator Ljubljana a trecut de SG BBM Bietigheim cu 28-26, iar duminică Team Esbjerg şi Vipers Kristiansand au remizat, 27-27.

În clasament, pe primul loc se află Vipers Kristiansand, cu 7 puncte (4 jocuri), urmată de Rostov pe Don, 7 p (4 j), 4. CSM Bucureşti, 6 p (4 j), Metz Handball, 4 p (4 j), Team Esbjerg, 3 p (4 j), RK Krim Mercator Ljubljana, 3 p (4 j), FTC-Rail Cargo Hungaria, 2 p (3 j), SG BBM Bietigheim, 0 p (5 j).

În etapa următoare, CSM va juca în deplasare cu echipa germană SG BBM Bietigheim, pe 25 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel